Slide 1 (Glavni slider)
Slide 2 (Glavni slider)
Slide 3 (Glavni slider)
Slide 4 (Glavni slider)
Slide 5 (Glavni slider)
Slide 6 (Glavni slider)
Slide 7 (Glavni slider)
Slide 8 (Glavni slider)
Slide 9 (Glavni slider)
Slide 10 (Glavni slider)

Uređenje okoliša

Učinite svoj vrt i okućnicu mjestom zadovoljstva! Mi ćemo Vam u tome pomoći svojim stručnim znanjem i vrijednim rukama, na temelju dugogodišnjeg iskustva u hortikulturnom uređenju i održavanju okoliša.

TRAVNJAK

Da bi se Vaš travnjak zazelenio u svojoj punoj boji i gustoći, potrebna mu je posebna njega i održavanje. Stoga smo pripremili “Make-up” paket usluga koji uključuje:

•  Dosijavanje i sjetvu travnjaka sa brzonicajućim travnim smjesama za hitnu regeneraciju travnjaka

•  Strojna sijačica prilkom profesionalne sjetve za maksimalnu gustoću budućeg travnjaka. 

 

•   Polaganje travnog busena kao instant rješenje za zeleni vrt ili park.

•  Košnja travnatih površina

•  Lokalna primjena herbicida za suzbijanje korova u travnjaku

•   Prihranu (folijarnu i mineralanu) sa specijalnim gnojivima i biostimulatorima za brži razvoj  i obnovu travnog busena

 

ŽIVICE, TOPIAR I UKRASNO GRMLJE

Privatnost Vašeg doma i zaštitu od radozanalih pogleda lako je postići lijepo izvedenom živicom, tj. sadnjom žive ograde. Zato je bitno redovno provoditi orezivanje i sve potrebite mjere kako bi postigli željenu formu. Atrakciju Vašeg vrta svakako čini i poneki topiar ili rascvali ukrasni grm, koji također svaki za sebe traži posebnu pažnju. Stoga Vam u ovom setu usluga možemo ponuditi:

•  Sadnju  biljaka prema novim projektima, kao i zamjensku sadnju u slučaju bolesti ili sušenja 

•  Formiranje i redovno orezivanje živice, topiarija i ukrasnog grmlja

•  Prihranu bilja

•  Primjenu sredstava za zaštitu bilja

CVJETNE GREDICE I KAMENJAR

Cvjetne gredice veselje su Vašeg vrta i svakako zahtijevaju posebnu pažnju od sadnje trajnica i jednogodišnjeg cvijeća, plijevljenja, okopavanja, zalijevanja, prihrane, zaštite od bolesti i štetnika, puževa i krtica. Mi smo tu da Vam priskočimo u pomoć u pomanjkanju Vašeg slobodnog vremena za bavljenje istim. Ako ste se pak odlučili za izradu kamenjara naš stručan i vrijedan tim može Vam izraditi isti po Vašoj želji.

Ako Vašu okućnicu krasi voćnjak, brajda ili povrtnjak – sukladno godišnjem dobu potrebno je provesti primjerene agro-tehničke zahvate koji pridonose kvalitetnom rastu i rodnosti. Stoga smo u mogućnosti ponuditi Vam uslugu svih potrebitih radnji od frezanja tj. obrade tla, prihrane organskim i mineralnim gnojivima, primjene srdstava za zaštitu bilja do orezivanja i zamjenske sadnje. 

VRTNA TEHNIKA

Želite li svoj vrt učiniti mjestom iz bajke – onda smo mi tu da Vam ponudimo izvedbu vrtnih jezeraca, mini fontana, vrtne rasvjete i ostale vrtne tehnike poput izrade vrtnih staza od prirodnih materijala (malča, kamena, supstrata) postavljanja rubnjaka, rukohvata, stepenica, drvenih kaskada – terasiranje, koji će pridonijeti čaroliji Vašeg vrta.

Postavljanjem visokih vrtnih gredica olakšavamo bavljenje povrtlarskim radovima, pa je preporuka za svaku okućnicu i vrijednog vrtlara.

Korisna agro-tehnička mjera koju nudimo u svojem širokom spektru usluga svakako je postavljanje  sustava za navodnjavanje i to u raznim namjenama na travnjaku, ukrasnim gredicama, voćnjaku ili povrtnjaku. Primjer postavljenog sustava za navodnjavanje kap po kap za budući povrtnjak u sklopu vikendice.