Slide 1 (Glavni slider)
Slide 2 (Glavni slider)
Slide 3 (Glavni slider)
Slide 4 (Glavni slider)
Slide 5 (Glavni slider)
Slide 6 (Glavni slider)
Slide 7 (Glavni slider)
Slide 8 (Glavni slider)
Slide 9 (Glavni slider)
Slide 10 (Glavni slider)

Njega drveća

Orezivanje stabala jedna je redovna radnja kod njege drveća kojom osiguravamo dobru statiku, pomlađivanje i zdravlje krošnje drveća. Isto bismo trebali provoditi kod svih vitalnih stabala kad još ne postoji potreba za rušenjem, već samo primjeniti isto kao dobru mjeru njege za Vaše drvo.

Orezivanje visokih stabala u fazi mirovanja vegetacije (kasna jesen – rano proljeće) naša je učestala gotovo svakodnevna radnja, pomoću auto dizalice s radnom košarom velikih visinskih i bočnih pomaka (domet u visinu 30 m, boćno 21m), s time autoljestve imaju mogućnost pristupa s udaljenih pozicija. Naši djelatnici su stručno osposobljeni za radove s motornim pilama uz korištenje zaštitne opreme, a za izvođenje radova uz prometnice posjedujemo potrebnu prometnu signalizaciju.

U nekim slučajevima potrebno je provesti i arborističko orezivanje stabala, koje uključuje posebne penjačke tehnike. 

   

Jedna od usluga je i rušenje stabala, koje moramo izvoditi kada nam neko stablo počinje stvarati opasnost za imovinu, ljudsko zdravlje, pa čak i život. U mogućnosti smo Vam ponuditi stručnost i bogato iskustvo u radovima rušenja stabala. Jedna opcija je pomoću autoljestivi s radnom košarom, a druga je penjačkim tehnikama (arboristički) i parcijalnim rezanjem te ciljanim spuštanjem pomoću užadi na površinu ispod stabla koja to dozvoljava. 

Slobodno nam se obratite ukoliko u svojoj okućnici imate veliko staro stablo koje ugrožava Vašu sigurnost, kao i sigurnost Vaših objekata ili infrastrukture bilo koje vrste.