rušenje stabla
Slide 2 (Glavni slider)
Slide 3 (Glavni slider)
njega drveća
uređenje vrta
Slide 6 (Glavni slider)
čišćenje kamenog zida
rasvijeta za travnjak
uzgoj cvijeća
rušenje drveća

Uređenje okoliša

Nudimo Vam iskustva i vrijedne ruke za planiranje, organizaciju, nadzor i izvođenje radova iz područja hortikulturnog uređenja Vašeg vrta. Prema željama i mogućnostima koje definiramo pri pregledu terena, izrađuje se po potrebi projektna dokumentacija, izdajemo ponude koju kada uvažite i potvrdite krećemo u organizaciju poslova. Radove ćemo izvoditi prema redu izvođenja i prioriteta od iskopa, prekopa strojevima, grube niveliacije terena, uređenja mjesta buduće sjenice i roštilja, pa postavljanje svih potrebnih vodova za rasvjetu, vodene elemente, odvodnju oborinskih voda, priključke za zalijevanje vrta ili postavljanje automatskog sustava za navodnjavanje koji je zasigurno jedna od poželjnih i isplativih investicija u uređenju i lakšem održavanju okućnice ili poslovnog prostora, potom ćemo postaviti potrebne staze kroz vrt od raznih materijala i linija, izraditi kamenjare ako ih želite, zasaditi i okolčiti drveće koje ste odabrali, posaditi grmove, živice, biljke solitere koje želite istaknuti i prezentirati u svom vrtu, posaditi gredice ili žardinjere za sezonsko cvijeće.

Napraviti ćemo radove uređenja krovnog vrta i terase koji su urbanim uvjetima neopisivo bogatsvo za onoga koji uživa u njima svakodnevno barem dio dana prije ili poslije posla. Završiti će se sistem navodnjavanja po kamenjaru, linijama živica i žardinjerama mikro prskalicama i cijevima s integriranim kapaljkama s automatskim uključivanjem. Kao završne radove ostaviti ćemo izradu travnjaka, kao vrlo bitnog elementa u svakom vrtu. Po Vašoj uputi napraviti ćemo zadnju finu pripremu i nivelaciju terena s prihranom i sjetvom smjese trava određene vrste ovisno o poziciji vrta i prepustiti Vas uživanju u traženju novih nicanja vlati trave te razvoju busena i spajanja u Vaš “zeleni tepih” ili ćemo na preciznu nivelaciju i dobro pripremljenu površinu postaviti travni busen iza kojeg će se Vaš vrt odmah zazeleniti i dobiti punu sliku, a Vama pružiti trenutno zadovoljstvo pogleda na Vaš novi lijepi vrt pun svega što ste si do sada potajno željeli.

Nakon završetka radova sve ćemo lijepo počistiti i ostaviti Vas u urednom i lijepom vrtu da uživate uz svoju obitelj ili poslovne kolege.

[slike p=”301″]

 

Održavanje vrtova i okućnica

Nakon što smo lijepo uredili vrt, da bi nam ostao lijep i zdrav moramo mu posvetiti određeno vrijeme kako bi mu pružili redovnu i potrebnu njegu. Obzirom na ubrzani život današnjice i cjelodnevne angažmane u poslu, može se dogoditi potreba za uključivanjem vrtlara za pomoć u održavanju vrta. Svakako bi nas obradovala suradnja u održavanju Vašeg vrta bilo u povremenom dolasku po pozivu ili ugovorom definiranih dolazaka koji bi kao rezultat donijeli, vjerujem, dvije zadovoljne strane što je i definicija dobro obavljenog posla.

Kod održavanja okućnica izvodimo sve vrste radova u vrtu i okućnici. Znači radove kao što su košnja trave, orezivanje grmova, živica i drveća, pravilna prihrana ovisno o godišnjem dobu, veličini i vrsti biljke, zaštita biljaka od bolesti i štetnika, servis i podešavanje sistema za navodnjavanje, sadnju sezonskog cvijeća, frezanja vrtova, rezidbe voćaka u zimskom periodu, grabljanje lišća, prozračivanje i dosijavanje travnjaka te drugi radovi potrebni za dobar rast i razvoj biljaka čime će se dobiti prekrasan, uredan i svjež izgled vrta koji kada imamo, priznajte, zadovoljstvo je i užitak vidjeti i boraviti u njemu. Možete nam se obratiti ukoliko trebate izvođača za radove u održavanju okućnice kao što su pranje terasa, podzida i dvorišnih površinama tlačnim peračima, bojanje drvenih ili željeznih ili betonskih vrtnih objekata, ograda i sličnih vrtnih elemenata, čišćenja krovnih žlijebova od lišća i iglica te svih drugih radova za održavanje vrta i okućnice.

[slike p=”386″]

Znači, nazovite nas, doći ćemo pregledati teren, poslušati Vaše želje, dogovoriti detalje i krećemo u posao!