rušenje stabla
Slide 2 (Glavni slider)
Slide 3 (Glavni slider)
njega drveća
uređenje vrta
Slide 6 (Glavni slider)
čišćenje kamenog zida
rasvijeta za travnjak
uzgoj cvijeća
rušenje drveća

Ostale usluge

Građevinski i bravarski radovi, čišćenja i pranja dvorišta, čišćenje žlijebova tj. oluka od lišća i iglica, postavljanje ograda, elemenata i pletiva sigurno su još jedan dio radova koje traži Vaš vrt, okućnica ili vikend zemljište. Nudimo Vam usluge izvođenja radova kod manjih zahvata betoniranja podzida, vrtnih stepenica i staza, postavljanja rubnjaka i odvodnih kanalica, podloga za roštilje i pečenjare i njihovu postavu, parapeta ograda i sličnih radova koje treba svaki vrt.

Također možete potražiti mišljenje, ponudu i radove za izradu željezne ulazne ograde u dvorište, metalne noseće konstrukcije za parking ili sjenicu, vrtne ograde i slične elemente vrta. Radovi sa kvalitetnim impregniranim drvom od kojeg ćemo napraviti staze, stepenice, stabilizaciju pokosa i time spriječiti eroziju zemlje sa nekih strmih površina, vrtne drvene ograde, sjedeće garniture od masivnog drveta sigurno upotpunjuju svaki ladanjski vrt i vikend zemljište.

Nadam se da ćete i u ovom opisu radova i ponude za suradnju prepoznati nas kao partnere te nas nazvati i predočiti svoje želje za koje ćete primiti ponudu, pa na posao !

Čišćenje snijega

Svake nam godine stigne, htjeli mi to ili ne, zima koja nas nekada malo poštedi, a nekada nas jako usporava čak i zaustavlja u svakodnevnici i izvršavanju obaveza. Ako Vas stignu brige oko snijega, slobodno se javite i dogovorite čišćenje snijega s pješačkih staza, parkinga, terasa i drugih površina gdje Vam snijeg smeta i pravi probleme. Očistiti ćemo te površine, ostrugati led, posipati krupnu sol i tako Vam barem malo olakšati život tokom zimskim prilika i neprilika.

Potpisivanjem ugovora o suradnji i paušalnim plaćanjem osigurajte si bezbrižnost tokom zimskih mjeseci te budite prvi na listi za čišćenje snijega.