rušenje stabla
Slide 2 (Glavni slider)
Slide 3 (Glavni slider)
njega drveća
uređenje vrta
Slide 6 (Glavni slider)
čišćenje kamenog zida
rasvijeta za travnjak
uzgoj cvijeća
rušenje drveća

Njega drveća

Jedna od usluga koje Vam nudimo je i rušenje drveća koje nije uvijek draga opcija, ali u svim slučajevima kada se ona izvodi nužna. Rušenje moramo izvoditi kada nam neko stablo počinje stvarati opasnost i brige svojim postojanjem na određenom mjestu za imovinu ili ljudsko zdravlje. U mogućnosti smo Vam ponuditi stručnost i bogato iskustvo u radovima rušenja stabala penjačkim tehnikama i parcijalnim rezanjem te ciljanim spuštanjem pomoću užadi na površinu ispod stabla koja to dozvoljava.

Također nudimo Vam rušenje iz auto dizalica s radnom košarom velikih visinskih i bočnih pomaka i time mogućnost pristupa s udaljenih pozicija te iz dizalice za rad na visini posebno prilagođene za prolaz kroz niske i uske prolaze kojima moramo proći da bismo došli do stabla i srušili stablo na siguran način za ljude i imovinu. Osposobljeni smo za radove s motornim pilama uz korištenje zaštitne opreme, posjedujemo prometnu signalizaciju za izvođenje radova uz prometnice, važeće police osiguranja od neželjenih nezgoda za ljude ili imovinu koje još nismo morali koristiti.

Izveli smo mnoštvo rušenja na privatnim i javnim površinama u Zagrebu i Osijeku za što možete dobiti na uvid i preporuke naručitelja kao potvrdu ukoliko to želite kao dodatni element za odluku pri odabiru odgovornog i pouzdanog izvođača u području radova rušenja stabala.

Nemojmo zaboraviti da je orezivanje stabala jedna redovna radnja kod njege drveća kojom osiguravamo dobru statiku, pomlađivanje i zdravlje krošnje našeg drveća što bismo trebali provoditi kod svih vitalnih stabala kad još ne postoji potreba za rušenje, već samo dobra njega za Vaše drvo.

Javite se za mišljenje, procjenu i radove orezivanja Vašeg drveća ukoliko to smatrate važnim i potrebnim što po našem mišljenju svakako jest.